dilluns, 26 de març de 2012

Mongetes amb rossellones


Aquesta recepta m'ha sorprès,no estava molt convençuda del contrast dels ingredients, però ens va agradar molt i segur la fare sovint a casa.
Jo he cuit a l'olla exprés les mongetes, i el brou o tenia congelat, de tant en tant faig brou de peix i congelo per tenir-lo per a un arròs, per exemple,però també es pot fer amb mongetes ja cuites, o de pot, i amb brou de bric, és molt fàcil.


Ingredients.

-300 Grams de rossellones
-500 Ml. de brou de peix
-400 Grams de mongetes (tipus planxades)
-Sal-pebre
-2 tomàquets
-1 Ceba petita
-1 Gra d'all

-Oli d'oliva
Posem en una cassola una mica d'oli i afegim el gra d'all, la ceba i quan agafin color afegirem els tomàquets, ratllats o tallats, jo sempre els faig tallats per que m'agrada la textura. Quan tenin el sofregit afegim les mongetes,seguidament el brou de peix ia continuació les rossellones(Com ja sabeu les rossellones abans de cuinar-les hem de tenir una bona estona en aigua salada perquè expulsin tota la terra que tenen),lesdeixem coure uns 3 minuts fins que s'obrin, rectifiquem de sal, i llest per servir a taula