diumenge, 18 de març de 2012

Pebrots farcits

Aquesta recepta és de la Loli Marin, Gràcies Loli.
Cada dia,en un moment o altre visito la fleca-cafeteria que hi ha al costat del treball. Les dones que hi treballem són fantàstiques molt amables. L'altre dia Loli enm va donar aquesta recepa i espero haver estat a l'alçada.

Ingredients.

-10 pebrots italians verds
-1 ceba
-2 patates
-3 ous
-sal
-pebre
-oli.

Primer de tot treure la part de dalt dels pebrots i totes les llavors. Reservar.
Tallem la ceba i les patates, posem oli en una paella i fregim. Batem en un bol els ous, posem sal al gust
Quan ja aquest bé cuita la ceba i la patata escorrem i de seguida ho afegim als ous batuts, això ho hem de fer ràpid quan estigui molt calenta per que és necessari que els ous amb l'escalfor de la patata i la ceba quedin una mica quallats , tipus truita.Amb aquesta barreja omplim els pebrots i els fregim en una paella a foc no molt fort. El pebrot ha de quedar ben cuit, això es veu perquè se li desenganxa la fina pell que tenen.

Servir.
La veritat és que aquesta recepta és molt original, fàcil, barata, a casa ha agradat.
Per a postres he tornat fer el pastís de formatge amb nabius que ja us vaig donar la recepta, bonissima!