dijous, 21 de juny de 2012

Coca de Llardons

Em va dir
l’Amor que havia fet una coca de llardons i que li havia quedat molt , o sigui que m'he animat fer una com a prova.
Ha quedat molt , ja he pensat fer-la també per Sant Joan, les de Pastisseria són boníssimes!, Però aquest any les farem a casa.




Ingredients


-1 Làmina de pasta de full.
-100 de Grams llardons
-Sucre
-Pinyons

-1 ou


Primer
posem els pinyons amb una mica d'aigua, perquè així no se'ns cremen quan els fiquem al forn.
Triturem els llardons.
Estenem la massa de full,la partim en dues i posem  els llardons ben repartits en un costat i empolvorem amb sucre,
després poseu l'altre sobre.La estenem perquè els llardons quedin fusionats amb la pasta de full.
Punxem la massa per sobre, la pintem amb ou batut, empolvorem amb sucre i posem els pinyons.
La posem al forn uns 20 minuts a 180 graus.




Aquesta coca de llardons és més fina que l'anterior. Simplement he estirat molt més la massa i l'he punxat abans de posar-la al forn