dimarts, 14 d’agost de 2012

Coca de cabell d'àngel


Em quedava a la nevera mig pot de cabell d'àngel, i dos trossos de fruita confitada, em fa molta pena que es facin malbé i llençar-los, a si que he fet una coca de cabell d'àngel, segons l'Alfons .. la coca més bona que ha provat mai .... exagerat, però ha quedat .
Bàsicament la recepta és la mateixa que en la coca de fruita de Sant Joan, però aquest cop no l'he deixat reposar tant perquè volia que la consistecia quedés mes forta, mes tupida.Es molt fàcil i el resultat és molt bo, els ingredients són molt bàsics i surt una coca gran, i l'aroma és ... hum!.


Per a  la massa mare.
-100 Grams de farina
-100 cc de llet
-30 grams de levat fresc.


Per fer la Coca.
-350 Grams de farina
-100 Grams de sucre
-45 Cc de llet
-2 ous
-80 Grams de mantega
-Ratlladura de pell de llimona
-1 Mica de sal

-1 ou per pintar la coca.
-Cabell d'àngel   
- fruita confitada, pinyons, ametlla..etc per decorar


Primer preparem la massa mare i la deixem en repòs una nit o unes 12 hores, primer creix molt i després baixa.
Quan ja esta llesta  la barregem amb la resta dels ingredients que anem incorporant, la farina, la llet, els ous batuts, la ratlladura de llimona,el sucre la mantega desfeta.Queda una massa enganxosa, dificll de treballar, no li podeu afegir farina per que no us quedaria , jo la estenc amb les mans i després amb una forquilla per donar-li la forma que m'agrada.Ho posem al forn uns 25 minuts a 170 graus.
Per fer-la de cabell d'àngel li estès una part de la massa, he posat una capa de cabell d'àngel i la resta de la massa. L'he decorat amb fruita confitada