dimecres, 22 de maig de 2013

Carrot cake with walnuts


No es poden fer les coses amb presses .. la foto ha quedat fatal.
Avui proposo un pa de pessic amb una textura humida, i un gust especial, encara que porta pastanaga gairebé no s'aprecia en el gust, no és molt dolç.

És important no deixar-se cap dels ingredients per que al ser bastant dens si no li posem el bicarbonat no quedarà esponjós, i sobretot respectar els 65 mints de cocció.
Ingredients.

-300 grams de farina
-200 grams de sucre
-2 cullaradetes de canyella
-2 cullaradetes de llevat
-2 cullaradetes de bicarbonat
-400 grams de pastanaga
-150 ml de oli (d'oliva suau o girasol)
-5 ous
-nous

Ratllem la pastanaga.

Reservem.
Posem en un bol la farina, el sucre, la canyella, el bicarbonat, el llevat i ho barregem tot. Seguidament anem afegint els ous batuts, l'oli, sense deixar de remenar, si tenim un batedor per pastar és perfecte, i finalment la pastanaga i les nous.
Posem la massa en un bol, com sempre és ideal tenir un paper especial.
Ho introduïm al forn calent a 170 graus 65 minuts.
Aquest és un tipus de bescuit que se li aprecia millor el sabor i la textura d'un dia per l'altre.