Jo no sé si a vosaltres us passa però moltes vegades fent una mateixa recepta unes vegades queda millor que altres.
Aquest és el cas, jo no sé si van ser les pomes o va ser perquè vaig tenir un ajudant de luxe, l'Aniol,diuen que la música amanseix les feres, i crec que el col · laborar en alguna cosa creativa també, o almenys les entreté ... el cas és que aquesta coca de poma va quedar bonissima.
Aquest és el cas, jo no sé si van ser les pomes o va ser perquè vaig tenir un ajudant de luxe, l'Aniol,diuen que la música amanseix les feres, i crec que el col · laborar en alguna cosa creativa també, o almenys les entreté ... el cas és que aquesta coca de poma va quedar bonissima.
Els
ingredients, els de sempre, els de la típica coca de iogurt ... i això si ... molt carinyo!! .. les pomes tipus golden.
Ingredients
-1 Iogurt natural o grec
-2 Mesures del iogurt de sucre
-3 Mesures del yoogurt de farina
-1 Mesura del iogurt d'oli d'oliva suau
-1 Sobre de llevat en pols
-4 ous
-1 llimona
-4 Pomes en aquesta recepta tipus Golden
-1 Iogurt natural o grec
-2 Mesures del iogurt de sucre
-3 Mesures del yoogurt de farina
-1 Mesura del iogurt d'oli d'oliva suau
-1 Sobre de llevat en pols
-4 ous
-1 llimona
-4 Pomes en aquesta recepta tipus Golden
Posem
el forn a escalfar a uns 200 graus.
Pelem la pomes i les tallem en 4 o 6 trossos.
Reservem.
Posem en un bol els rovells dels ous i les batem amb el sucre, anem afegint poc a poc la farina, el llevat,, l'oli i el iogurt i la ratlladura de pell de la llimonaFinalment incorporem amb cura les clares d'ou batudes a punt de neu.
Ho posem en un motlle, ideal si porta el paper especial i colococamos sobre els torzos de poma, que per descomptat s'enfonsaran, perfecte.
Empolvorem amb sucre i ho posem al forn baixant la temperatura a 160 graus, més o menys uns 40 minuts.
Important no obrir el forn durant la cocció i important també quan apaguem el forn deixar la porta una mica oberta amb el pa de pessic dins, perquè si fem un canvi brusc de temperatura baixarà i no ens quedarà bé.
Pelem la pomes i les tallem en 4 o 6 trossos.
Reservem.
Posem en un bol els rovells dels ous i les batem amb el sucre, anem afegint poc a poc la farina, el llevat,, l'oli i el iogurt i la ratlladura de pell de la llimonaFinalment incorporem amb cura les clares d'ou batudes a punt de neu.
Ho posem en un motlle, ideal si porta el paper especial i colococamos sobre els torzos de poma, que per descomptat s'enfonsaran, perfecte.
Empolvorem amb sucre i ho posem al forn baixant la temperatura a 160 graus, més o menys uns 40 minuts.
Important no obrir el forn durant la cocció i important també quan apaguem el forn deixar la porta una mica oberta amb el pa de pessic dins, perquè si fem un canvi brusc de temperatura baixarà i no ens quedarà bé.