Fer un pastís de formatge és molt senzill,però és molt important posar la temperatura del forn adequada, triar productes de bona qualitat i donar-li el vostre toc personal amb l'aroma que més us agradi, de taronja, de llimona, de canyella, de vainilla...
Aquesta, sens dubte, és una recepta per a principiants, com sempre us animo a encendre el forn i sorprendre a casa amb un dolç casolà!
Aquesta, sens dubte, és una recepta per a principiants, com sempre us animo a encendre el forn i sorprendre a casa amb un dolç casolà!
Fa menys d'una setmana que estàvem menjant mona de xocolata, i jo no puc dir això de: Tota la setmana hem tingut mona a la nevera!!! perquè a casa sempre és un vist i no vist!!
Avui celebrem que l' Aniol ja te 11 anys !!!
He fet un deliciós pastís de formatge amb base de galetes i per dins panses, potser no és un pastís d'aniversari molt convencional, però és el que més ens agrada a tots! i després d'uns dies de mones de xocolata, sumades als Lamingtons que he fet avui ........
Felicitats Aniol ja ets molt, molt gran!
Ingredients
-500 Grams de formatge. tipus Philadelphia
-90 ml de nata
-2 iogurts naturals o grecs
-150 Grams de sucre
-4 ous
-ratlladura de pell de llimona
-2 Cullerades de maizena
-panses sense llavors
Per a la base
-10 galetes Marias o Digestive
-50 grams de mantega
-1 polsim de canyella en pols
Triturem les galetes i les barregem amb la
mantega toba i la canyella.
Fem una base amb un moltte i ho deixem reposar a la
nevera.
Mentre fem una barreja amb el formatge, els
ous batuts, la maizena, el sucre, la nata, els iogurts i la ratlladura de pell
de llimona, també pot ser de taronja.
Ho posem a sobre de la base que tenim reservada.
Si volem posar panses les enfarinem y les
repartim en la masa.
Introduim en el forn calent a 180 graus uns 50 minuts.
Aquest pastís s'ha de menjar fred, així que és molt millor fer-ho d'un dia per l'altre
Aquest pastís s'ha de menjar fred, així que és molt millor fer-ho d'un dia per l'altre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.