El passat Dissabte vaig fer un pastís de formatge amb cireres i cobertura de gerds, però la temptació de fer un pastís Dissabte al matí és molt gran ja que ens tempta després del dinar de Dissabte, el berenar o després del sopar !! i així va ser ...
El Diumenge quedava un tros, només que no hi havia ni per a una ració.
Tenia d'improvisar unes postres, i sobre estem en obres a la cuina ..be.. unes postres i un dinar, però una de les meves especialitats és encendre el forn, així que el menú del Diumenge al migdia va ser de Patates al forn, amb salmó fresc i verduretes, també al forn i uns espàrrecs verds.
Aquests bunyols mai fallen, un cop els vaig fer també amb poma, queden deliciosos!
Ingredients
-200 Grams de farina
-2 ous
-1 Cullereta de llevat en pols
-100 ml de llet
-canyella en pols
-3 Plàtans
-Sucre
-oli de girasol o d'oliva suau per fregir
Posem la farina, el llevat, els rovells d'ou ,la llet i una miqueta de canyella en pols i ho barregem tot, ens ha de quedar una masa suau pero espessa.
Muntem les clares a punt de neu i les afegim a la barreja anterior, amb molt de compte.
Tallem el plàtan a trossos i l'arrebossem amb la barreja, ho podem fer amb una cullera, fregim en l'oli calent..
Els traiem de l'oli quan agafin color, els posem a sobre d'un paper absorbent o paper de cuina, perquè no ens quedin molt oliosos, empolvorem amb sucre.
El Diumenge quedava un tros, només que no hi havia ni per a una ració.
Tenia d'improvisar unes postres, i sobre estem en obres a la cuina ..be.. unes postres i un dinar, però una de les meves especialitats és encendre el forn, així que el menú del Diumenge al migdia va ser de Patates al forn, amb salmó fresc i verduretes, també al forn i uns espàrrecs verds.
Aquests bunyols mai fallen, un cop els vaig fer també amb poma, queden deliciosos!
Ingredients
-200 Grams de farina
-2 ous
-1 Cullereta de llevat en pols
-100 ml de llet
-canyella en pols
-3 Plàtans
-Sucre
-oli de girasol o d'oliva suau per fregir
Muntem les clares a punt de neu i les afegim a la barreja anterior, amb molt de compte.
Tallem el plàtan a trossos i l'arrebossem amb la barreja, ho podem fer amb una cullera, fregim en l'oli calent..
Els traiem de l'oli quan agafin color, els posem a sobre d'un paper absorbent o paper de cuina, perquè no ens quedin molt oliosos, empolvorem amb sucre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.