Per a mi aquesta és una de les coques que millor queda.
La barreja del xocolata amb la massa de brioix i les ametlles per sobre és deliciosa.
És ideal per fer-la en qualsevol època de l'any, per esmorzar amb un cafè, o got de llet o per berenar.
Deliciosa !!!
Ingredients.
Per a la massa mare.
-100 Grams de farina
-100 cc de llet
-30 grams de levat fresc.
Per fer la Coca.
-200 Grams de farina
-60 Grams de sucre
-25 Cc de llet
-1 ou
-40 Grams de mantega
-Ratlladura de pell de llimona
-1 Mica de sal
-2 cullaradetas d'aigua de tarongina
-1 ou per pintar la coca.
-ametlles llaminades
- Nocilla o nutella
-Gotes de xocolata
Primer prepararem la massa mare, barrejant els tres ingredients, la farina, el llevat i la llet,la tapem i la deixarem reposar tota la nit o unes 12 hores, a temperatura ambient, no ficar a la nevera!!.
Per fer la coca.
Barregem tots els ingredients i la massa mare.
Ho pasten uns 15 minuts amb la màquina o mes temps si ho fem a mà, pensar que més temps de pastat mes esponjosa ens quedarà.
Posar un paper per al forn i col · locar la meitat de la massa amb la forma de la coca, amb el gruix que vulguem, li posem la nocilla,i l'altre meitat de massa a sobre, ben estirada , posem les gotes de xocolatai la deixem reposar una hora, més o menys, creix bastant.
La pintem amb ou batut.i a sobre les ametlles.(un bon truc perquè les ametlles o els pinyons que posem sobre de les coques no es cremin és remullar-los en aigua uns minuts).
La posem al forn calent, 180 Graus, més o menys uns 25 minuts, ja veureu que agafa color.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.