Encara no és temps per menjar aquest tipus de sopes, tan calentes !!
Però el meu fill Aniol porta un munt de dies dient: Fes sopa de ceba, si us plau, si us plau!
Jo no ho gratino al forn, el que faig és torrar el pa i posar el formatge a sobre.
Tenia guardada una recepta d'una altra sopa de ceba que m'havia donat una pacient i que mes endavant us ensenyaré.
Per fer aquesta sopa de ceba, aprofito que sempre tinc una mica de brou, no molt fort de gust, per posar-li, encara que es pot fer amb un brick.
Ingredients.
-1 Kilo de cebes de Figueres
-2 Litres de caldo.Aprox.
-Mantega
-Pa de dia anterior
-Formatge per gratinar
-Sal
-Pebre
-1 Kilo de cebes de Figueres
-2 Litres de caldo.Aprox.
-Mantega
-Pa de dia anterior
-Formatge per gratinar
-Sal
-Pebre
Posem la mantega a la cassola i les cebes tallades petites, les deixem que es vagin coent fins que queden transparents. Quan ja estan afegim el brou i ho deixem bullir uns 30 minuts, menys si és en olla exprés.
Rectifiquem de sal.
Ho posem en els plats, o bols, amb un tros de pa torrat a sobre i el formatge,.o ho gratinem.
Rectifiquem de sal.
Ho posem en els plats, o bols, amb un tros de pa torrat a sobre i el formatge,.o ho gratinem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.