Aquesta recepta ja l'havia fet, però en aquesta ocasió li he canviat la decoració, la torno a posar al blog per que així l'actualitzem, per si us agrada fer aquestes postres tan fàcils i tan delicioses
Ingredients.
-500 ml de llet de coco
-200 ml de llet
-3 ous
-100 grams de sucre + per fer la decoració
-1 cullerada de maizena
Posem a escalfar el sucre amb la llet de coco i la llet normal, separarem una tassa on barrejarem els ous i la maizena.
Quan ja estigui ben calent ia punt de bullir anem afegint la barreja de llet, ous i maizena, a poc a poc i batent fins que espesseixi i el retirem del foc.
El posem en recipients individuals o copes i deixem que es refredi.
Per decorar posem a escalfar 2 cullerades d'aigua i 4 de sucre, deixem que es vagi fent fins que el sucre tingui color, sobre un paper especial per a forn deixem caure el caramel, donant-li la forma que ens agradi, jo li faig aquestes formes irregulars.
Quan estan fredes i dures les clavem a la crema.
Quan ja estigui ben calent ia punt de bullir anem afegint la barreja de llet, ous i maizena, a poc a poc i batent fins que espesseixi i el retirem del foc.
El posem en recipients individuals o copes i deixem que es refredi.
Per decorar posem a escalfar 2 cullerades d'aigua i 4 de sucre, deixem que es vagi fent fins que el sucre tingui color, sobre un paper especial per a forn deixem caure el caramel, donant-li la forma que ens agradi, jo li faig aquestes formes irregulars.
Quan estan fredes i dures les clavem a la crema.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.