Ingredients
-225 Grams de farina de civada
-125 Grams de mantega
-80 Grams de sucre panela
-pasta de vainilla
-1 ou
-panses de corinto
-Gotes de xocolata
-125 Grams de mantega
-80 Grams de sucre panela
-pasta de vainilla
-1 ou
-panses de corinto
-Gotes de xocolata
La mantega ha d'estar, com sempre que fem galetes a temperatura ambient.
La batem bé amb un batedor manual fins que ens quedi com una pomada.
Li anem afegint el sucre i seguidament la vainilla.
Afegim l'ou sense deixar de batre, i per últim poc a poc la farina, anem posant farina i batent, no posem més farina fins que no estigui integrada l'anterior, finalment afegimles panses.
Quan tinguem la massa feta la emboliquem en paper film i la fiquem a la nevera mínim un parell d'hores però es pot deixar d'un dia per l'altre.
La batem bé amb un batedor manual fins que ens quedi com una pomada.
Li anem afegint el sucre i seguidament la vainilla.
Afegim l'ou sense deixar de batre, i per últim poc a poc la farina, anem posant farina i batent, no posem més farina fins que no estigui integrada l'anterior, finalment afegimles panses.
Quan tinguem la massa feta la emboliquem en paper film i la fiquem a la nevera mínim un parell d'hores però es pot deixar d'un dia per l'altre.
Per treballar la massa de galetes ha d'estar freda i dura, si no s'enganxa a les mans.
Així que fem les galetes que ens caben en una safata de forn i la resta ho tornem a posar a la nevera fins al moment d'enfornar.
Fem boles i les aplanem una mica, i abans de ficar-les al forn i posem una gota de xocolata a sobre.
Així que fem les galetes que ens caben en una safata de forn i la resta ho tornem a posar a la nevera fins al moment d'enfornar.
Fem boles i les aplanem una mica, i abans de ficar-les al forn i posem una gota de xocolata a sobre.
Enfornem a 180 graus uns 12 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.