És ben cert que dels errors un aprèn i que moltes vegades fins a poder fer una cosa bé cal fer un prova / error com ami m'ha passat en aquesta ocasón ..
Vaig voler fer aquests Muffins amb farina per rebosteria, la que porta llevat i no hi va haver manera, tota la safata de muffins a les escombraries, van començar a desbordar-se, desastre total !!
De seguida em vaig adonar que era per la farina, el vaig canviar per la farina fluixa que compro a Casa Ruiz, i van quedar perfectes.
Els vaig fer grans, petits, petitíssims !! i directes a sisè a la classe del Aniol per donar cloenda a les celebracions pel seu aniversari !!
Felicitats ANIOL !!
Preparem la cobertura.
Posem la nata a escalfar, i quan comença a bullir la retirem del foc i hi afegim la xocolata trossejada, ho batem bé.
Ho deixem temperar i ja podem posar-lo damunt dels nostres muffins.
Els decorem amb el que més ens agradi, lacasitos, confetti de sucre, boletes de colors, amb alegria !!
Vaig voler fer aquests Muffins amb farina per rebosteria, la que porta llevat i no hi va haver manera, tota la safata de muffins a les escombraries, van començar a desbordar-se, desastre total !!
De seguida em vaig adonar que era per la farina, el vaig canviar per la farina fluixa que compro a Casa Ruiz, i van quedar perfectes.
Els vaig fer grans, petits, petitíssims !! i directes a sisè a la classe del Aniol per donar cloenda a les celebracions pel seu aniversari !!
Felicitats ANIOL !!
Ingredients.
-300 Grams de
farina
-200 Grams de
sucre blanc
-125 G de
mantega
- 2 ous
- 250 ml de
llet
-1
Culleradeta de bicarbonat sòdic
-1
Culleradeta de llevat en pols
-1
Culleradeta d'extracte de vainilla
-Xocolata de
cobertura
-Nata liquida
-Lacasitos,
con fetti de colors, boletes de sucre
Barrejarem
els ingredients secs en un bol i els humits en un altre, així que barregem el
sucre amb la farina, el llevat i el bicarbonat.
Fonem la
mantega i la batem amb els ous, la vainilla i la llet, i ho barregem amb els
ingredients de l'altre bol,
Repartim la
massa en els motlles de Muffins o magdalenes fins omplir-les gaire be del tot.
Introduim en
al forn a 180 graus 25 minuts.
No obriu el
forn durant la cocció !!!
Preparem la cobertura.
Posem la nata a escalfar, i quan comença a bullir la retirem del foc i hi afegim la xocolata trossejada, ho batem bé.
Ho deixem temperar i ja podem posar-lo damunt dels nostres muffins.
Els decorem amb el que més ens agradi, lacasitos, confetti de sucre, boletes de colors, amb alegria !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.