Avui un altre clàssic de l'estiu però amb una ingredient diferent, les cireres.
He de confessar que no m'agrada gens el gaspatxo en totes les seves formes i receptes. No m'agrada gens el tomàquet cru i menys el cogombre.
Però a casa tinc a dos que si que els agrada i agraeixen aquest tipus d'entrants tan lleugers i refrescants.
Ingredients.
-1 quilo de tomàquets madurs
-1 cogombre
-mig pebrot vermell
-2 grans d'all
-1 ceba tendra
-200 grams de cireres
-oli d'oliva
-vinagre blanc
-sal
-pernil ibèric
-ou dur
Posem aigua a bullir en un pot i escaldem els tomàquets, els pelem i els traiem les llavors.
Pelem el cogombre i la ceba, pelem i traiem la part central de l'all, i el pebrot el pelem i li traiem les llavors, traiem l'os a les cireres.
Ho posem tot al batedor, afegim un bon raig d'oli, un altre de vinagre, sal i una mica d'aigua, segons la consisitencia després afegirem mes.
Ho batem tot i després ho colem en el xinès, que ens quedi un gaspatxo ben suau.
Ho servim amb una mica de pernil, cireres i ou dur picats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.