Aquesta recepta l'he tret d'una revista molt glamurosa.
Bàsicament és com un gaspatxo amb la diferència que es fa amb patata bullida.
Jo li he posat com a condiment una mica de pebre, comí picat i alfàbrega, però això ja va a gustos.
Bàsicament és com un gaspatxo amb la diferència que es fa amb patata bullida.
Jo li he posat com a condiment una mica de pebre, comí picat i alfàbrega, però això ja va a gustos.
Un pas molt important és passar-ho pel colador xinès, per que d'aquesta manera ens queda molt suau.
Ingredients.
-2 Patates petites
-6 Tomàquets madurs
-Pebrot vermell
-Pebrot verd
-Cogombre
-2 Grans d'all
-oli d'oliva
-vinagre de vi
-sal
-comins
-alfàbrega
-2 Patates petites
-6 Tomàquets madurs
-Pebrot vermell
-Pebrot verd
-Cogombre
-2 Grans d'all
-oli d'oliva
-vinagre de vi
-sal
-comins
-alfàbrega
-pebre negre
Primer bullirem les patates amb pell, un cop estiguin ben cuites les deixarem refredar i les pelarem.
Li traiem la pell i les llavors als tomàquets, pelem els alls i batem el tomàquet i els alls afegint a poc a poc oli, un cop ho tenin tot ben batut hi afegint la patata sense deixar de batre, les espècies i un rajolí de vinagre.
Ho passem pel colador xinès.
Li traiem la pell i les llavors als tomàquets, pelem els alls i batem el tomàquet i els alls afegint a poc a poc oli, un cop ho tenin tot ben batut hi afegint la patata sense deixar de batre, les espècies i un rajolí de vinagre.
Ho passem pel colador xinès.
Tallem molt petit el pebrot vermell, el verd, el cogombre i un tomàquet, i el servim. També li podem posar uns crostons.
Recepta típicament estiuenca.
Recepta típicament estiuenca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.