Estic intentant posar ordre en el dia a dia i tornar a cuinar com a la primavera, cosa ben difícil pel ritme que portem ara.
Ahir vaig fer un Tabule, o una imitació ...
El Tabule és una amanida típica dela Bekaa , Líban, que es fa amb Bulgur, de blat, però aquí no se si ho trobarem, així que també ho podem fer com en el Magred, amb cuscús
Ahir vaig fer un Tabule, o una imitació ...
El Tabule és una amanida típica de
Ingredients.
-300 de Grams cuscús
-2 Tomàquets madurs
-1 Ceba tendra
-1 Cogombre
-1 Pebrot vermell
-Oli d'oliva
-Sal
-Julivert picat
-Alfàbrega picada
-Panses
-
-2 Tomàquets madurs
-1 Ceba tendra
-1 Cogombre
-1 Pebrot vermell
-Oli d'oliva
-Sal
-Julivert picat
-Alfàbrega picada
-Panses
En una cassola posem 1 litre d'aigua a bullir amb sal, quan bullin hi afegim el cuscús un raig d'oli, apaguem el foc i el tapem, uns 10 minuts.
El colem, hi haurà absorbit tota l'aigua. El refredem amb aigua freda perquè no ens quedi enganxat ..
El un bol posem la resta d'ingredients tallats molt petits, les panses i un raig d'oli d'oliva.
Llest per servir. totes les receptes aquesta és una idea però podem, amb la base de Cuscús, inventar mil combinacions.
El colem, hi haurà absorbit tota l'aigua. El refredem amb aigua freda perquè no ens quedi enganxat ..
El un bol posem la resta d'ingredients tallats molt petits, les panses i un raig d'oli d'oliva.
Llest per servir. totes les receptes aquesta és una idea però podem, amb la base de Cuscús, inventar mil combinacions.
Com en
Per acompanyar unes verdures i tonyina a la planxa.
Bon profit!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.