Aquesta recepta és del llibre Corpus de la cuina catalana.
És molt fàcil de fer, surt una mica cara pel tipus de peix, Rap, però es pot fer amb Lluç o Bacallà fresc.
Ingredients
-1 Kg de peix ( Rap, Bacallà, lluç..)
-7 dents d'all
-4 tomàquets madurs
-5 Patates
-Avellanes
-Oli d'oliva
-Sal
-Julivert
En una cassola fregim els alls talladets a làmines. Reservem.
Sofregim el tomàquet i tot seguit afegim aigua, quan comenci a bullir tireu-hi les patates.
A mitja cocció posem el peix tallat a rodanxes, i els alls amb les avellanes, i el julivert ben picadets.
Rectifiquem de sal i llest per servir.
És molt fàcil de fer, surt una mica cara pel tipus de peix, Rap, però es pot fer amb Lluç o Bacallà fresc.
Ingredients
-1 Kg de peix ( Rap, Bacallà, lluç..)
-7 dents d'all
-4 tomàquets madurs
-5 Patates
-Avellanes
-Oli d'oliva
-Sal
-Julivert
En una cassola fregim els alls talladets a làmines. Reservem.
Sofregim el tomàquet i tot seguit afegim aigua, quan comenci a bullir tireu-hi les patates.
A mitja cocció posem el peix tallat a rodanxes, i els alls amb les avellanes, i el julivert ben picadets.
Rectifiquem de sal i llest per servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.