Ingredients.
-3 pastanagues
-300 Grams de farina
-150 Grams de sucre
-50 Ml d'oli d'oliva
-1 Sobre de llevat
-4 ous
-canyella en pols
-sal
-3 pastanagues
-300 Grams de farina
-150 Grams de sucre
-50 Ml d'oli d'oliva
-1 Sobre de llevat
-4 ous
-canyella en pols
-sal
Primer ratllarem les pastanagues, o les tallarem molt fines. Reservem.
Barregem l'oli amb el sucre a continuació la farina, la mica de sal, la canyella, el llevat, els rovells d'ou, la pastanaga ratllada i les clares batudes a punt de neu.
Sempre les clares d'ou batudes en l'últim moment i al barrejar-les amb la massa s'ha de fer amb moviments suaus perquè no baixi, així li donen les esponjositat al bescuit.
Posem la massa en un motlle amb un paper especial o bé untat en mantega, com sempre, posem al forn uns 30 minuts a 170-180 graus.
Espero que us animeu i que us agradi. Queda un pa de pessic humit i amb molt de sabor.
Barregem l'oli amb el sucre a continuació la farina, la mica de sal, la canyella, el llevat, els rovells d'ou, la pastanaga ratllada i les clares batudes a punt de neu.
Sempre les clares d'ou batudes en l'últim moment i al barrejar-les amb la massa s'ha de fer amb moviments suaus perquè no baixi, així li donen les esponjositat al bescuit.
Posem la massa en un motlle amb un paper especial o bé untat en mantega, com sempre, posem al forn uns 30 minuts a 170-180 graus.
Espero que us animeu i que us agradi. Queda un pa de pessic humit i amb molt de sabor.
Si us animeu fer el glacejat es fa amb una terrina de formatge Philadelphia, 50 grams de mantega i 50 grams de sucre glas,una mica de vainilla líquida tot ben batut, nosaltres ens ho menjarem, aquest cop, tal i com ha sortit de forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.