Aquesta recepta l'he copiat d'un bloc, jo l'he fet amb quefir amb nabius, penso que també es pot fer amb iogurt grec, però he volgut ser fidel a la recepta i he utilitzat quefir (El quefir és un producte làctic fermentat acidoalcohòlic original de la Regió del Caucas) que he comprat al Súper de Corte Inglés, i que és barat, el mateix preu que un iogurt.
En aquesta ocasió l'he acompanyat amb melmelada de Préssec que tenia a la nevera, el podem acompanyar per xarop, per un coulis de maduixes ... etc, etc ....
Les porcions han de ser petites perquè és bastant dolça i consistent .
Ingredients
-125 ml de quefir
-50 ml de llet condensada
-125 ml de iogurt natural
-5 Fulles de gelatina, o 2 cullerades gelatina en pols
-Melmelada, xarop .. etc, per acompanyar ..
Primer posem a hidratar la gelatina en aigua freda.
En un bol barregem el quefir amb el iogurt i la llet condensada.
La gelatina, si és en fulls, la escorrem i amb un dit d'aigua molt calenta la desfem i incorporem a l'anterior barreja.
Ho barregem tot molt bé i ho posem en els motlles que vulguem a la nevera.Lo servim acompanyat del xarop, la melmelada, el coulis .. etc
En aquesta ocasió l'he acompanyat amb melmelada de Préssec que tenia a la nevera, el podem acompanyar per xarop, per un coulis de maduixes ... etc, etc ....
Les porcions han de ser petites perquè és bastant dolça i consistent .
Ingredients
-125 ml de quefir
-50 ml de llet condensada
-125 ml de iogurt natural
-5 Fulles de gelatina, o 2 cullerades gelatina en pols
-Melmelada, xarop .. etc, per acompanyar ..
Primer posem a hidratar la gelatina en aigua freda.
En un bol barregem el quefir amb el iogurt i la llet condensada.
La gelatina, si és en fulls, la escorrem i amb un dit d'aigua molt calenta la desfem i incorporem a l'anterior barreja.
Ho barregem tot molt bé i ho posem en els motlles que vulguem a la nevera.Lo servim acompanyat del xarop, la melmelada, el coulis .. etc
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.