Sempre m’han parlat molt bé d'aquesta part del porc però mai m'havia decidit a cuinar-la, però cal provar receptes noves així que vaig comprar 4 galtes de porc i les vaig posar al forn.
Ingredients.
-Galtes de porc
-Ceba
-pebrot vermell i verd
-patates
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva
-Herbes aromatiques (orenga, alfàbrega, farigola..)
Primer escalfem el forn a 180 graus.
En una safata posem oli, la ceba tallada, el tomàquet, el pebrot,les patates, posem sal, pebre i sobre posem les galtes, prèviament salpebrades, posem també les herbes aromàtiques i mig got de vi ranci.
Introduïm al forn una hora, més o menys.
Fem una picada d’avellanes, o ametlles, i julivert que barrejarem amb una mica del suc que ha deixat la carn i les verdures, ho tirem per sobre de les galtes, ho deixem 5 minuts més al forn.
I de postres Puding de poma..
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.