Aquest cap de setmana he estat preparant diferents receptes.
La primera han estat aquests Tortiglioni farcits de mato i espinacs.
L'altre dia Mary al seu bloc va fer uns Lumaconi (galets) i m'ha inspirat aquesta recepta, els he acompanyat amb una salsa de xampinyons.
La veritat és que la recepta es va complicar a l'haver d'omplir la pasta, és que no els vaig trobar més grans a cap botiga.
En aquest cas els acompanyo amb els xampinyons però també els podem acompanyar amb una bona salsa de tomàquet casolana.
La primera han estat aquests Tortiglioni farcits de mato i espinacs.
L'altre dia Mary al seu bloc va fer uns Lumaconi (galets) i m'ha inspirat aquesta recepta, els he acompanyat amb una salsa de xampinyons.
La veritat és que la recepta es va complicar a l'haver d'omplir la pasta, és que no els vaig trobar més grans a cap botiga.
En aquest cas els acompanyo amb els xampinyons però també els podem acompanyar amb una bona salsa de tomàquet casolana.
Ingredients.
-1 Paquet de pasta que es pugui farcir (Tortiglioni, Lumaconi....)
-200 grams de Mato
-300 grams d'espinacs
-200 grams de xampinyons
-2 grnas d'all
-200 ml de Nata per cuinar,llet evaporada o crema de llet
-Formatge parmesà ratllat
-Sal
-Pebre
Preparem la salsa de xampinyons.
Els rentem i els tallem a trossos molt petits, pràcticament picats.
Els posem en uns paella i els saltegem amb una dent d'all picat una mica de sal, pebre i una mica d'oli, quan ja han deixat anar tota la seva aigua i l'aigua ha desaparegut li incorporem la crema de llet, o nata o llet evaporada , ho deixem bullir uns 2 o 3 minuts i ho reservem.
Bullim la pasta segons ens indiqui el paquet, quan la traiem del foc l'escorrem i la refresquem amb aigua freda.
Posem en una paella una mica d'oli i una dent d'all picadet, afegim els espinacs i les anem deixant que es deshidratin, ens han de quedar cuites però no gaire
Les retirem del foc les barregem amb el mato, una mica de sal i pebre. amb aquesta barreja omplim la pasta.
Posem en una safata la salsa de xampinyons i sobre la pasta farcida, empolvorem amb formatge parmesà ratllat.
El podem posar al forn i servir-lo calent directament.
Es una combinación que queda muy bien y me gusta.
ResponEliminaBss