Els meus
fills, sobretot els 2 mes petits em diuen després de sopar .... mama!! postres especials! per a ells postres especials és un iogurt, amb plàtan tallat, o maduixes i fideus de xocolata sobre o amb uns quants cereals i panses ... el que es sigui en un bol.., o el que hi hagi a casa.
Però aquesta vegada els vaig deixar meravellats.
Tenia a la nevera uns maduixots, yogut i mascarpone, una mica de nata que m'havia quedat .... això si que van ser unes postres especials!!
Però aquesta vegada els vaig deixar meravellats.
Tenia a la nevera uns maduixots, yogut i mascarpone, una mica de nata que m'havia quedat .... això si que van ser unes postres especials!!
Ingredients.
-Maduixots
-Sucre
-Iogurt natural o grec
-Nata per muntar 35%
-Formatge Mascarpone
-Sucre
-Iogurt natural o grec
-Nata per muntar 35%
-Formatge Mascarpone
Primer posem els maduixots amb una mica, molt poca aigua i sucre, els posem a bullir, uns 7-10 minuts és suficient.
Quan els retirem del foc els batem amb la batedora elèctrica.
En aquesta ocasió no he posat quantitats però més o menys la quantitat és la meitad d'una terrina de Mascarpone, uns 130 grams, més uns 200 ml de nata i mig iogut per copa, em van sortir 4 com les de la foto.
Batem la nata ben freda amb el formatge i una mica de sucre.
Muntem la copa posant una mica de la salsa dels maduixots sota, el iogurt batut, ia sobre la barrega de nata i formatge
Posem un altre cop per sobre salsa dels maduixots.
Quan els retirem del foc els batem amb la batedora elèctrica.
En aquesta ocasió no he posat quantitats però més o menys la quantitat és la meitad d'una terrina de Mascarpone, uns 130 grams, més uns 200 ml de nata i mig iogut per copa, em van sortir 4 com les de la foto.
Batem la nata ben freda amb el formatge i una mica de sucre.
Muntem la copa posant una mica de la salsa dels maduixots sota, el iogurt batut, ia sobre la barrega de nata i formatge
Posem un altre cop per sobre salsa dels maduixots.
Primer posem
els maduixots amb una mica, molt poca aigua i sucre, els posem a bullir, uns 7-10 minuts és suficient.
Quan els retirem del foc els batem amb la batedora elèctrica.
En aquesta ocasió no he posat quantitats però més o menys la quantitat és la meitad d'una terrina de Mascarpone, uns 130 grams, més uns 200 ml de nata i mig iogut per copa, em van sortir 4 com les de la foto.
Batem la nata ben freda amb el formatgei una mica de sucre.
Muntem la copa posant una mica de la salsa dels maduixots sota, el iogurt batut, ia sobre la barrega de nata i formatge
Posem un altre cop per sobre salsa dels maduixots.
Quan els retirem del foc els batem amb la batedora elèctrica.
En aquesta ocasió no he posat quantitats però més o menys la quantitat és la meitad d'una terrina de Mascarpone, uns 130 grams, més uns 200 ml de nata i mig iogut per copa, em van sortir 4 com les de la foto.
Batem la nata ben freda amb el formatgei una mica de sucre.
Muntem la copa posant una mica de la salsa dels maduixots sota, el iogurt batut, ia sobre la barrega de nata i formatge
Posem un altre cop per sobre salsa dels maduixots.
Qué buena pinta!!! Esto sí que es un postre especial, qué rico!!!
ResponElimina