Aquest deliciós pastís no l'he elaborat jo.
És el pastís amb què ens va obsequiar l'Eva el dia que ens reuníem el Club de lectura, per celebrar el seu aniversari ... felicitats Eva ... per l'aniversari i pel pastís que estava bonissim.
Li he
demanat a l'Eva si podia posar aquesta recepta al meu blog, i ella que és molt amable i molt mona no només m'ha donat el permís sinó que a totes les que formem part del club de lectura ens ha donat una còpia de la recepta.
Ingredients.
Per el pa de pessic.
-3 ous
-150 grams de sucre
-50 grams de farina + 1 cullaradeta de llevat en pols
-100 grams de xocolata de cobertura
-100 grams de mantega
Per a la cobertura
-70 grams de xocolata de cobertura
-20 grams de mantega
-75 ml de nata liquida
Poseu el forn a 200 graus per què s'escalfi.
És el pastís amb què ens va obsequiar l'Eva el dia que ens reuníem el Club de lectura, per celebrar el seu aniversari ... felicitats Eva ... per l'aniversari i pel pastís que estava bonissim.
Us he de dir que
aquest no és l'únic pastís que fa l'Eva ... una dia també va portar al club un pastís de formatge que estava .. fantàstic!
i he vist els seus panellets en foto i són espectaculars, i estic segura que algun dolç més fa, hi hauem de descobrir quins, i que em passi la recepta ...
Ingredients.
Per el pa de pessic.
-3 ous
-150 grams de sucre
-50 grams de farina + 1 cullaradeta de llevat en pols
-100 grams de xocolata de cobertura
-100 grams de mantega
Per a la cobertura
-70 grams de xocolata de cobertura
-20 grams de mantega
-75 ml de nata liquida
Poseu el forn a 200 graus per què s'escalfi.
Batem els ous amb el
sucre.
Afegim la farina i el llevat tamisats, sense deixar de batre.
Desfem la mantega i el xocolata al microones, un cop desfet el batem bé.
Afegim aquesta barreja a l'anterior.
Ho posem tot en un motlle per forn, ella utilitza un motlle de 20-22cm.
Ho posem al forn uns 25-28 minuts.
Quan el pa de pessic es refredi el desmotllem.
Per fer la cobertura, desfem la mantega i la xocolata al microones, afegim després la nata líquida, ho barregem tot molt bé.
El posem a sobre del pa de pessic repartint bé que ens quedi totalment cobert.
La decoració ja és cosa vostra, però mireu que decoració tan bonica ha fet l'Eva ... Felicitats!!!!!
Afegim la farina i el llevat tamisats, sense deixar de batre.
Desfem la mantega i el xocolata al microones, un cop desfet el batem bé.
Afegim aquesta barreja a l'anterior.
Ho posem tot en un motlle per forn, ella utilitza un motlle de 20-22cm.
Ho posem al forn uns 25-28 minuts.
Quan el pa de pessic es refredi el desmotllem.
Per fer la cobertura, desfem la mantega i la xocolata al microones, afegim després la nata líquida, ho barregem tot molt bé.
El posem a sobre del pa de pessic repartint bé que ens quedi totalment cobert.
La decoració ja és cosa vostra, però mireu que decoració tan bonica ha fet l'Eva ... Felicitats!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.