aquesta recepta l'he vist al blog I love blundt cakes l'he fet amb menys dolç de llet que a la recepta original per que no volia passar-me, en realitat aquest era el pastís d'aniversari de l'Alfons, però va quedar un pastís petit, la veritat és que és molt intens i s'han de tallar racions molt petites, però de mesura era petit, així que per això em vaig animar a fer el Blundt cake, que era el pla B, i és que a la vida sempre cal tenir un pla B i potser també un C i un D
Que passeu una feliç setmana !!
Ingredients:
Per a la base:
100 grams de galetes de cereals, o Maries
40 gr de mantega fosa
50 gr de dolç de llet
Per al farciment:
200 grams de formatge cremós
250 grams de formatge mascarpone
50 grams de dolç de llet + una mica per la cobertura
2 ous
1 cullerada de Maizena
Per fer la base picarem les galetes i les barregem amb la mantega fosa i el dolç de llet.
Amb aquesta pasta farem la base en el fons del motlle que anem a utilitzar.
La deixem reposar a la nevera mentre fem el farciment.
Batem els dos formatges amb el dolç de llet, anem afegint els ous i la Maizena, que ens quedi ben barrejat.
Posem aquesta barreja sobre de la base i ho posem al forn calent a 160 graus uns 25 minuts, després baixem la temperatura a 120 uns 35 minuts.
Ho deixem refredar al forn. Aquest pastís esta molt millor passades unes hores així que és millor fer-ho d'un dia per l'altre, i deixar-ho refredar a la nevera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.