Quan vaig a la peixateria si veig els seitons i les sardines ben fresques els compro, per que crec que són dos tipus de peix molt sans amb un sabor i una textura increïble i a bon preu.
Aquesta recepta, l'he tret del llibre El corpus de la cuina catalana.
Ingredients
-500 Grams de sardines fresques
-4 Grans d'all
-1 ceba-Vinagre de vi blanc.
-sal
-Llorer
-Aigua
-
-4 Grans d'all
-1 ceba-Vinagre de vi blanc.
-sal
-Llorer
-Aigua
-Farina
-oli d’oliva
-Pebre vermell dolç
Traiem el cap i els budells a les sardines les salem i les passem per farina, les fregim en el oli calent
Les hem de fregir volta y vola. (Ja sabeu que el peix no s'ha de coure molt perquè no quedi sec).
En una cassola posem oli i sofregim els grans d'all i la ceba tallada en juliana, quan ja tinguin color afegim el pebre, movem molt rapidament i de seguida afegim el vinagre, i una fulla de llorer, afegim mig got d'aigua i deixem bullir uns 5 minuts.
Afegim les sardines les sardines i deixem reposar unes hores perquè l'escabetx quedi fred i les sardines agafin tot el sabor.
Les hem de fregir volta y vola. (Ja sabeu que el peix no s'ha de coure molt perquè no quedi sec).
En una cassola posem oli i sofregim els grans d'all i la ceba tallada en juliana, quan ja tinguin color afegim el pebre, movem molt rapidament i de seguida afegim el vinagre, i una fulla de llorer, afegim mig got d'aigua i deixem bullir uns 5 minuts.
Afegim les sardines les sardines i deixem reposar unes hores perquè l'escabetx quedi fred i les sardines agafin tot el sabor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.