Aquesta recepta la faig algunes vegades per que a casa els agrada molt.
És molt fàcil i els ingredients són, com en gairebé totes les meves receptes, de mercat i de temporada.
Si us aneu de vacances us desitjo que ho passeu molt bé, que pogueu gaudir de molt bona companyia i descansar, viatjar, llegir, i aprofitar les hores lliures que ens permeten les vacances !!
Gràcies per visitar el meu blog !!!
Quan ens netegin la sípia a la peixateria hem de demanar que ens deixin la salsa perquè la utilitzarem en aquest guisat.
Tallem a trossos petits la sípia.
Fem un sofregit amb la ceba, l'all i els tomàquets.
Quan està ben fet el sofregit afegirem la sípia i la salsa, li donem unes voltes, veurem que la sèpia canvia de color.
Pelem i tallem les patates, ja sabeu cal tallar-les fent "Crack", així el guisat ens quedarà perfecte.
Afegim les patates i cobrim amb aigua o brou, afegim sal.
Quan ja tinguem gairebé a punts les patates, en els últim minuts afegirem una picada d'avellanes, ametlles o pinyons amb el pa torrardo o carquinyoli i julivert.
És molt fàcil i els ingredients són, com en gairebé totes les meves receptes, de mercat i de temporada.
Gràcies per visitar el meu blog !!!
Ingredients.
-1 Sèpia gran, o 2-3 més petites
-1 Ceba
-2 Grans d'all
-3 Tomàquets madurs
-Sal
-1 Sèpia gran, o 2-3 més petites
-1 Ceba
-2 Grans d'all
-3 Tomàquets madurs
-Sal
-Oli d’oliva
-Julivert
-Aigua o caldo de peix
-Unes quantes avellanes, ametlles o pinyons.
-1 carquinyoli o un trosset de pa torrat
-Julivert
-Aigua o caldo de peix
-Unes quantes avellanes, ametlles o pinyons.
-1 carquinyoli o un trosset de pa torrat
Tallem a trossos petits la sípia.
Fem un sofregit amb la ceba, l'all i els tomàquets.
Quan està ben fet el sofregit afegirem la sípia i la salsa, li donem unes voltes, veurem que la sèpia canvia de color.
Pelem i tallem les patates, ja sabeu cal tallar-les fent "Crack", així el guisat ens quedarà perfecte.
Afegim les patates i cobrim amb aigua o brou, afegim sal.
Quan ja tinguem gairebé a punts les patates, en els últim minuts afegirem una picada d'avellanes, ametlles o pinyons amb el pa torrardo o carquinyoli i julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.