Aquest any he fet moltíssims panellets, que mai no falti alegria !!!
Quan els comenci a repartir no ens quedaran, calculo que en total han estat uns 4 quilos.
La novetat d'aquest any han estat els d'avellana,I avellana amb xocolata.
Vaig comprar al Graner de Travessera de Gràcia unes avellanes de Reus pelades que són una explosió de sabor brutal!
La recepta dels panellets la trobareu al bloc, són els de cada any.
Els de Avellana es fan exactament igual, una bola de massapà, la pintem amb ou batut, la arrebossem en sucre, la aixafem una mica i posem l'avellana a mig. Al forn calent a 180 graus uns 10 minuts, més o menys.I per fer els de xocolata amb avellana no més cal afegir trocets de xocolata sota l'avellana
Feliç castanyada, feliç Halloween a gaudir del dia de festa i per a qui segueixi la tradició a honrar els difunts.
De pinyons
d'Ametlles
d'Avellanes
De coco
De xocolata i ametlles
De cireres
Quan els comenci a repartir no ens quedaran, calculo que en total han estat uns 4 quilos.
La novetat d'aquest any han estat els d'avellana,I avellana amb xocolata.
Vaig comprar al Graner de Travessera de Gràcia unes avellanes de Reus pelades que són una explosió de sabor brutal!
La recepta dels panellets la trobareu al bloc, són els de cada any.
Els de Avellana es fan exactament igual, una bola de massapà, la pintem amb ou batut, la arrebossem en sucre, la aixafem una mica i posem l'avellana a mig. Al forn calent a 180 graus uns 10 minuts, més o menys.I per fer els de xocolata amb avellana no més cal afegir trocets de xocolata sota l'avellana
Feliç castanyada, feliç Halloween a gaudir del dia de festa i per a qui segueixi la tradició a honrar els difunts.
De pinyons
d'Ametlles
d'Avellanes
De coco
De xocolata i ametlles
De cireres
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.