La truita de patata és un clàssic que sempre ha agradat agrada i agradarà a gairebé tothom.
El debat és... amb ceba o sense ceba?
A casa sempre amb ceba, i aquesta vegada tenia molts pebrots verds a la nevera, compro cada setmana, penso: els faràs servir com a acompanyament! I com tenia al forn moniatos vaig posar una safata amb els pebrots.
Vaig a explicar com faig la truita de patata, com hi ha milions de versions i totes segur que són bones jo aporto la meva.
Ingredientes.
-Patates
-Cebes
-Oli de oliva suau
-sal
-Pebrots verds italians
-ous
-pebre
Netegem els pebrots amb aigua i els posem en una safata, els introduïm al forn calent a 200 graus, uns 30 minuts o fins que veiem que la pell se'ls desenganxa.
Els pebrots verds de fregir no cal deixar-los molt de temps al forn, al contrari que els vermells que són mes carnosos i que encara que la pell quedi una mica cremada després es pelen bé, els verds cal deixar-los el just per que sinó es cremen sencers, així que amb compte, només volem llevar-los la pell i que ens quedin cuits, tovets.
Una altra opció és fregir-los.
Un cop els traiem el forn els deixem refredar i després els retirmaos la pell, el pèndol amb cura i les llavors.
Tallem les patates a trosset petits i no molt gruixuts, i les cebes en juliana.
Posem oli en una paella i quan estigui calent posem les ceba i les patates, anem deixant que es firan i quan van agafant una mica de color baixem una mica del foc i ho tapem, de tant en tant anem donant una voltes amb una cullera de fusta.
Un cop tinguin color el vam treure l'oli cap a una escorredora, que perdin l'excés d'oli.
I en aquest punt com sempre.
Batem els ous, afegim la patata i la ceba, sal i en una paella antiaderente amb una mica de caeite fem la truita.
La servim amb les tires de pebrot empolvorades amb sal i pebre, per sobre.
La truita sola ja es bona, però els pebrots li dónen un plus.
Feliç setmana a tothom
El debat és... amb ceba o sense ceba?
A casa sempre amb ceba, i aquesta vegada tenia molts pebrots verds a la nevera, compro cada setmana, penso: els faràs servir com a acompanyament! I com tenia al forn moniatos vaig posar una safata amb els pebrots.
Vaig a explicar com faig la truita de patata, com hi ha milions de versions i totes segur que són bones jo aporto la meva.
Ingredientes.
-Patates
-Cebes
-Oli de oliva suau
-sal
-Pebrots verds italians
-ous
-pebre
Netegem els pebrots amb aigua i els posem en una safata, els introduïm al forn calent a 200 graus, uns 30 minuts o fins que veiem que la pell se'ls desenganxa.
Els pebrots verds de fregir no cal deixar-los molt de temps al forn, al contrari que els vermells que són mes carnosos i que encara que la pell quedi una mica cremada després es pelen bé, els verds cal deixar-los el just per que sinó es cremen sencers, així que amb compte, només volem llevar-los la pell i que ens quedin cuits, tovets.
Una altra opció és fregir-los.
Un cop els traiem el forn els deixem refredar i després els retirmaos la pell, el pèndol amb cura i les llavors.
Tallem les patates a trosset petits i no molt gruixuts, i les cebes en juliana.
Posem oli en una paella i quan estigui calent posem les ceba i les patates, anem deixant que es firan i quan van agafant una mica de color baixem una mica del foc i ho tapem, de tant en tant anem donant una voltes amb una cullera de fusta.
Un cop tinguin color el vam treure l'oli cap a una escorredora, que perdin l'excés d'oli.
I en aquest punt com sempre.
Batem els ous, afegim la patata i la ceba, sal i en una paella antiaderente amb una mica de caeite fem la truita.
La servim amb les tires de pebrot empolvorades amb sal i pebre, per sobre.
La truita sola ja es bona, però els pebrots li dónen un plus.
Feliç setmana a tothom
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.