La recepta d'aquest pastís me la va donar la meva cosina Isabel de Canals, ella té un restaurant i em comenta que son, amb diferència, les postres que més es venen.
A casa ens encanta, és que esta deliciós !!!!feia temps que no ho havia fet per que té milers de calories.
Però ahir era una ocasió especial, així que ho vaig fer i va desaparèixer entre les postres i el berenar.
Moltes felicitats Alfonso !!!!
-1/2 pot de mermelada de gerds
-2 Fulles de Gelatina o en pols
-1/2 Paquet de galetes Maria
-50 Grams de Mantega
A casa ens encanta, és que esta deliciós !!!!feia temps que no ho havia fet per que té milers de calories.
Però ahir era una ocasió especial, així que ho vaig fer i va desaparèixer entre les postres i el berenar.
Moltes felicitats Alfonso !!!!
Ingredients.
-1 Litre de nata Liquida
-200 Grams de sucre
-300 grams de formatge cremos, Philadelphia
-2 Sobres de Quallada.
-
-
-
-2 Sobres de Quallada.
Per a la cobertura
-1/2 pot de mermelada de gerds
-2 Fulles de Gelatina o en pols
-1/2 Paquet de galetes Maria
-50
Piquem les galetes, que quedin gairebé com el pa ratllat, i hi afegim la mantega fosa.
Ho barregem molt bé i ho posem al fons del motlle.
Introduïm al forn calent a 190 graus uns 10 minuts que quedi ben torrat.
Deixem refredar.
Ho barregem molt bé i ho posem al fons del motlle.
Introduïm al forn calent a 190 graus uns 10 minuts que quedi ben torrat.
Deixem refredar.
Posem la nata líquida a escalfar amb el formatge i el sucre, i el sobre de quallada, quan comenci a bullir retirem i deixem refredar.
Per fer la cobertura
Posem en remull els fulls de gelatina una estoneta fins que quedin toves. En una cassola escalfem la melmelada i hi afegim les fulles de gelatina escorregudes, li donem una voltes i deixem refredar.
Posem en remull els fulls de gelatina una estoneta fins que quedin toves. En una cassola escalfem la melmelada i hi afegim les fulles de gelatina escorregudes, li donem una voltes i deixem refredar.
És hora de muntar el Pastís.
Posem la barreja de la nata sobre de la de les galetes ia sobre la melmelada amb la gelatina. Ho deixem reposar tot ... i llest.
Posem la barreja de la nata sobre de la de les galetes ia sobre la melmelada amb la gelatina. Ho deixem reposar tot ... i llest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.