Aquest Nadal vaig fer, com gairebé cada any, aquesta recepta, en realitat vaig fer dues receptes amb Bacallà, però amb diferència aquesta és la que més els agrada, i ami també.
Aquesta és la recepta més senzilla del món, cal comprar un Bacallà de primera qualitat i l'èxit està assegurat.
Podem comprar el Bacallà dessalat o dessalar-ho a casa, amb 2 o tres dies en aigua canviant l'aigua 2 o 3 vegades al dia.
Ingredients
-1 quilo de bacallà trossejat sense espina i dessalat
- 5 grans d'all
- Pebre vermell dolç
-Pebre vermell picant
- Oli
-sal
-sal
-Julivert
Assecar amb un drap de cuina o paper els trossos de bacallà.Posem oli a la cassola I fregim els alls.
Quan els alls hagin agafat color els traiem.
Passem el bacallà per farina I el fregim amb el oli dels alls: però atenció! No el fregiu gaire. Sempre comencem a fregir per el cantó de la pell perquè no es trenqui.
Ho traíem i ho col·loquem en una ‘’llauna’’ (algun recipient per posar al forn).
Li posem a sobre el pebre vermell dolç i una mica del vermell picant,el julivert picadet, i els alls,l'aboquem a sobre l'oli que ens ha quedat.
Ho posem al forn , escalfat a 200 graus 10 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.