Aquest plat va ser el dinar del dia de Reis. Històricament a casa mengem canelons que ja tinc fets per no embolicar-me a la cuina aquest dia, normalment tornem de vacances, però aquest any vaig tenir temps de comprar el peix i les gambes i em venia de gust cuinar.
Que passeu una feliç setmana i us desitjo un molt feliç any 2018 a tots. Gràcies per entrar al meu bloc.
Ingredients.
-2 Raps
-6 patates
-2 ceba
-4 tomàquets madurs
-4 dents d'all
-Oli d'oliva
-Sal
-allioli
-Caldo de peix o aigua
-Gambes
En una cassola amb oli sofregim les gambes una mica, les traiem i reservem.
En una cassola amb oli sofregim les gambes una mica, les traiem i reservem.
En el mateix oli fem un sofregit amb l'oli les cebes, els alls, picadets i els tomàquets.
Afegim les pàtates mal tallades i el caldo o aigua.
Quan ja tenim les papates cuites afegim el peix salat, o deixem 2 o 3 minuts o treiem del foc I posem l'allioli.Afegim les gambes.
Sacsegem la cassola que ens quedi tot molt barrejat, ben lligat.
L'allioli ho podem fer casolà però a casa ens agrada molt el de la marca Chovi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.