El dissabte va estar plovent tot el dia, i feia fred, semblava mes aviat un dia de tardor que de primavera.
Així que, a petició i insistència, de l'Aniol vaig fer sopa de cebes molt calenteta.
Així que, a petició i insistència, de l'Aniol vaig fer sopa de cebes molt calenteta.
Ingredients.
-1 Kilo de cebes de Figueres
-2 Litres de caldo.Aprox.
-Mantega
-Pa de dia anterior
-Formatge per gratinar
-Sal
-Pebre
-1 Kilo de cebes de Figueres
-2 Litres de caldo.Aprox.
-Mantega
-Pa de dia anterior
-Formatge per gratinar
-Sal
-Pebre
Posem la mantega a la cassola i les cebes tallades en juliana, les deixem que es vagin coent fins que queden transparents.
Un cop son ben cuites afegim el brou i ho deixem bullir uns 30 minuts, menys si és en olla exprés.
Rectifiquem de sal.
Ho posem en els plats, o bols, amb un tros de pa torrat a sobre i el formatge,.o ho gratinem.
Un cop son ben cuites afegim el brou i ho deixem bullir uns 30 minuts, menys si és en olla exprés.
Rectifiquem de sal.
Ho posem en els plats, o bols, amb un tros de pa torrat a sobre i el formatge,.o ho gratinem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.