Ingredients.
-8 peces Llom ibèric tallat gruixut
-1 ceba gran
-1 gra d'all
-1 llauna de llet de coco
- 250 grams de Xampinyons
-espècies: un tros de branca de canyella, curri, curcuma, anis estrellat,,mostassa en gra fulles de curri
-Oli d'oliva
-sal
-pebre
En una paella amb una mica d'oli fregim els trossos de llom salpebrats.
Reservem.
Posem en una paella una mica d'oli ,deixem que s'escalfi i sofregim la ceba tallada petita, un cop la tinguem ben feta, queda transparent, hi afegim els xampinyons, nets, si son petits sencers i els deixem que es facin una mica, afegim les espècies junt amb el gra l'all aixafat i la llet de coco.
Afegim el llom i ho deixerem coure uns 10 minuts a foc lent, veureu que la salsa es redueix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.