Aquesta recepta l'he copiat d'un bloc dels que segueixo habitualmente.No porten gens d'oli ni mantega així que el resultat és una mena de magdalena amb un toc de mel i el gust una mica àcid dels nabius.
Un altre dia ho provaré amb plàtan o amb poma, els nabius que he utilitzat són deshidratats, però es pot fer amb uns frescos.
Ingredients.
-100 Grams de sucre
-180 Grams de farina
-1 Cullerada de llevat
-200 Ml de llet
-1 ou
-2 Cullerades de mel
-Canyella mòlta
-Sucre glas
-Nabius
Batem el sucre amb l'ou fins que dobli el volum, afegim les cullerades de mel, la canyella mòlta, la farina i el llevat poc a poc, i per últim la llet, ens ha de quedar una barreja fina.
Posem la massa en motlles individuals, no cal omplir fins dalt per que un cop al forn creixeran.
Amb la massa en els motlles anem posant els nabius, els posem amb una mica de força perquè s'enfonsin en la massa.
Els posem al forn calent a 170 graus 20 minuts.
Quan estiguin freds els empolvorem amb sucre glas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.