Aquesta recepta, realment, no és una recepta, simplement és una combinació de dues fantàstics aliments com són el Salmó i els espàrrecs.
Ingredients.
-Salmó fresc
-Espàrrecs de marge
-Sal
-Oli d'oliva
-Julivert picat
-All
Perquè els espàrrecs no ens quedin crus, ja que el peix té molt poc temps de cocció, primer els he passat una mica per una paella amb un rajolí d'oli.
Tallem el salmó a làmines amples i fines, de tal manera que després puguem enrotllar amb els espàrrecs dins.
Salem les porcions de Salmóm i posem uns espàrrec al mig, els emboliquem.
Empolvorem amb el julivert picat i l'all picat també, li posem un rajolí d'oli i ho posem al forn calent a 200 graus uns 7-10 minuts
La salsa ideal per acompanyar aquesta recepta és la salsa Tartara
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.