Un senzill peix al forn, amb trossets de llimona, per que els meus fills es queixen si fa olor "a peix" .. m'agradaria saber a què volen que faci olor el peix ¿?
No acostumo a comprar llobarro, però els vaig veure tan macos al mercat que vaig pensar que estaria bé per al dia de primer de any, un peix al forn amb unes patates i unes cebes, fàcil de cuinar i després de tanta carn ens vindria molt bé .
No té moltes espines, així que tothom va estar content.
A la peixateria vaig demanar que només li traguessin la panxa i li fessin uns talls diagonals.
En aquests talls li posem uns trossets de llimona, el salem i el posem en una safata per forn, al voltant hi posem patates i cebes talladetes i ho ruixem amb oli i una mica de vi blanc.
A les patates i les cebes les podem escampar-algunes herbes provençals, jo al peix no li poso herbes perquè m'agrada més el seu sabor natural.
Ingredients.
-Llobarro
-Patates
-Cebes
-oli d'oliva
-Llimona
-Sal
-Herbes provençals
-vi blanc
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.