Per fer aquesta recepta necessitem uns ingredients molt, molt bàsics, podem canviar la nata per llet evaporada o llet normal.
La traducció d'aquesta recepta és una cosa així com ara Pa perdut .. perquè es fa amb aquesta barra de pa que ens ha quedat ... perduda.
Ingredients
-Pa de dies anteriors
-125 Ml de nata líquida, o llet evaporada, o llet
-100 Grams de sucre
-2 Pomes
-Canyella en pols
. Essència de vainilla o sucre avainillat
-2 ous
-Mantega
Folrem un motlle amb paper especial o el untem amb mantega.
Pelem i tallem a trossos les pomes, tallem el pa en llesques no gaire fines.
Posem en el motlle pa i poma que quedi tot ben col. locat.
Barregem la resta d'ingredients i tirem la barreja sobre del pa i les pomes, que ens quedi ben repartit.
Posem al forn calent a 170 graus uns 35 minuts.
És molt millor deixar-ho unes hores que refredi bé abans de menjar-lo.
En aquest cas jo he elaborat un de petit, si ho volem més gran simplement doblem la quantitat dels ingredients.
Esta "de mort" si li posem una mica de llet condensada o dolç de llet per sobre ..
I no ve al cas, però us deixo unes fotos fetes des dels Búnquers del Parc del Guinardó, des d'on podem veure Barcelona 360 graus,i fins i tot la neu al Pirineu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.