Darrerament no faig cap recepta que porti pollastre, tot d'una resulta que a casa no volen, i tampoc es posen d'acord, per que a qui li agrada al forn no li agrada a la planxa, només es posen d'acord amb els nuggets que els agraden a tots!
Avui per dinar de 2n tenen pollastre amb alls, veurem si rondinen!!
Del bloc Las cosas del comer
Ingredients
-Cuixes de pollastre
-all
-Romaní
-farigola
-llorer
-oli d'oliva
-vi blanc
-Vinagre
-sal
-pebre negre mòlt
Posem l'oli en una cassola, quan estigui calent posem els alls, sense pelar, jo he posat 5 dents, quan els alls ja tinguin una mica color els retirem, només volem que deixin gust a l'oli.
Salpebrem les cuixes de pollastre.
Fregim en aquest oli el pollastre, que ens quedi ben fregit, amb color, li hem d'anar donant voltes perquè ens quedi igual per tot els costats.
Un cop ho tinguem posem el romaní, el llorer, la farigola una mica de vi blanc, un rajolí de vinagre de vi blanc i les dents d'all.
Deixem que redueixi.
A punt!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.