Aquesta és una lasanya adaptada als gustos de casa, senzilla, però deliciosa.
Ja no se dir-vos si és molta feina o no, per que com m'agrada cuinar i m'ho passo bé no m'importa l'estona que estic a la cuina per que ho gaudeixo molt.
Ingredients
-Plaques de lasanya
-500 Grams de carn picada de vedella i porc
-2 albergínies
-Plaques de lasanya
-500 Grams de carn picada de vedella i porc
-2 albergínies
1 ceba
-200 gram de xampinyons
300 grams de salsa de tomàquet
-Vi blanc
-Sal
-Pebre
-Llet
-una mica de farina
-Nou moscada
-Mantega
-Formatge per gratinar
-Vi blanc
-Sal
-Pebre
-Llet
-una mica de farina
-Nou moscada
-Mantega
-Formatge per gratinar
Les plaques de lasanya que he comprat no necessito bullir-, així que això ens facilita molt la recepta.
D'altra banda tenim preparada la salsa de tomàquet que podem fer nosaltres mateix o comprar una salsa ja preparada de qualitat.
Tallem les albergínies a tires i els posem sal.
Deixem que suïn, així ens assegurem que no ens quedaran amargues, més o menys 1 hora.
Després amb paper de cuina les secamos.Las tallem petitones.
En una paella amb una mica d'oli les sofregim.
Reservem.
Netegem els xampinyons i els tallem a làmines, en una paella amb una mica d'oli també els sofregim.
Reservem.
Tallem molt petita la ceba i la sofregim bé, que ens quedi transparent, afegim llavors la carn picada, deixem que es faci al punt, que no ens quedi seca, afegim sal, pebre i una mica de orenga.
Fem una beixamel, com sempre.
Reservem.
Ara muntem els pisos de la lasanya posant una mica de beixamel al fons d'una safata per a forn, una làmina de pasta una part de la carn, una de les albergínies, xampinyons i salsa de tomàquet, una altra lamina i repetim.
Acabem amb una làmina de pasta, tomàquet i beixamel, formatge ratllat i al forn a gratinat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.