Un plat de cullera, dels que m'agraden, sense carn ni
ingredients pesats, sa, i molt fàcil de fer.
El Diumenge érem 7a taula al migdia i teniam una festa,a l'escola al matí així que ho vaig deixar preparat el dia abans.
Ingredients.
-500 grams de cigrons Sauco
-300 grams d'espinacs frescos
-1 ceba
-4 cullerades de salsa de tomàquet
-2 fulles de llorer
-sal
-oli d'oliva
-ous
Posem, el dia abans, en remull els cigrons amb aigua calenta
i una mica de sal.
.
Quan hagi passat aquest temps, retirem l'aigua de remull, i
els cobrim amb aigua freda, posem sal i les fulles de laure, els deixem bullir.
Si ho fem amb olla exprés triguen menys, si no tenim el
temps de cocció és bastant llarg, mínim unes 2 hores.
Pelem i piquem fina la ceba, netegem i tallem els espinacs.
En una paella posem una mica d'oli sofregim la ceba, quan
comenci a transparentar afegirem els espinacs i quan els espinacs hagin reduït
afegirem la salsa de tomàquet, posem una mica de sal i en els últims 10 minuts
de cocció dels cigrons ho afegim.
Bullim els ous, que ens quedin durs.
Els pelem i els tallem a trossos i en el moment de sevir
posem uns trossos al plat.
Senzill, sa i econòmic, és que ho té tot !!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.