Fer aquesta pasta és molt fàcil, cal seguir les passes i les
quantitats exactament i sempre us quedarà bé.
En lloc de fer-ho en formes petites podem fer un
tortell gran, i en lloc de crema podem posar un farcit de trufa o nataIngredients.
Per la pasta
-1/4 litro d'aigua
-125 Grams de farina
-80 Grams de mantega o margarina
-4 ous
-Sal
Per la crema
-3 rovells d'ou
-100 grams de sucre
-2 cullerades de maizena
-Pell de llimona
-1 branca de canyella
-50 grams de mantega
Preparem la pasta.
Bullim l'aigua amb la mantega i un pessic de sal,tot seguit afegin la farina i remenem fins que es faci una bola que es desenganxi de les parets de la cassola.
Fora del foc anem afegin els ous un a un, sense deixar de remenar.
Han de quedar integrats tots els ingredients, és una mica difícil de barrejar, la consistència és fort, així que jo he agafat el batedor de mà i m'ha quedat perfecta, una pasta llisa.
Si tenim màniga pastissera farem les formes amb ella, si no amb una cullera. Ho posem al forn a uns 180 Graus uns 15 minuts, fins que quedin daurats i consistents.
Preparem la crema.
Posem a bullir la llet,separem una tassa on barrejarem la maizena, i els rovells d'ou, en fred, amb la meitat del sucre, la canyella
i la pell de llimona, quan comença a bullir la deixem uns minuts perquè
absorbeixi bé l'aroma.
Retirem el cassó del foc i hi afegim la barreja de ous i maizena i tot seguit la mantega sense deixar de batre, acostem una altra vegada al foc sense deixar de remenar!!!
Quan comença ha bullir de nou i espessa ja la tenim llesta.
La deixem refredar.
Quan la pasta i la crema estiguin fredes omplim les lioneses
amb la crema.
Si les voleu banyades en xocolata...
Per fer la xocolata he barrejat una mica de nata liquida 35%
que tenia a la nevera amb uns trossos de xocolata, he escalfat la nata i quan
ha començat a bullir li he afegit la xocolata, ho he batut bé i llest !!!
El vaig posar en un bol i així cadascun es posava el que li
venia de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.