Els cigrons són d'alt valor nutritiu, 100 grams aporten 360 calories, amb un 20% de proteïnes, 6'5% de greixos, 130 mg de calci, 8 mg de ferro i diverses vitamines.
Aquesta recepta l'he tret del llibre al Corpus de la cuina catalana.
Ingredients.
- 500 grams de cigrons
-1 ceba
-1 tomàquet madur
-2 ous durs
-1/2 got de vi ranci
-Un grapadet de avellanes torrades
-oli d'oliva
-sal
Posem en remull els cigrons unes hores abans.
Els posem a coure amb sal, la cocció és llarga, així que molt millor si ho fem amb l'olla Express.
Fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet, quan sigui bé confitat afegim el vi ranci i ho deixem reduir.Afegim les avellanes que hem triturat amb una mica d'aigua de coure els cigrons.
Posem tot en una cassola, els cigrons amb part del seu brou de coure i el sofregit amb les avellanes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.