100 grams de moniato per dia són suficients per a eliminar i fins reduir significativament la manca de vitamina A.
La composició química de la Mel és principalment una barreja de dos sucres, glucosa o dextrosa .
Encara encara fa calor ja han arribat els productes de Tardor.
Avui a Casa Ametller he comprat uns moniatos preciosos i i els he ficat al forn!
La recepta és del llibre El menjar de la família, de Ferran Adrià.
Els podem acompanyar per nata semi-muntada
Ingredients.
-Moniatos
-mel
-sucre
-Nata
Posem els moniatos al forn a uns 180 graus més o menys 40-50 minuts.
Si els volem acompanyar per la nata la muntarem, sempre ben freda, i li afegirem 2 cullerades de sucre.
Quan tenim els moniatos cuits els partim per la meitat i posem per sobre la mel.
Es serveixen calents, acompanyats de la nata semi-muntada
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.