Aquesta recepta la vaig fer ahir per sopar.
En principi pensava que era "estranya" però com tots els ingredients que porta ens agraden decidit provar-ho.
El resultat ... un èxit, els va encantar el contrast de sabors lliga molt bé.
Ingredients.
-Salmó fresc
-2 cebes
-1 porro
-500 Grams de xampinyons o bolets
-100 Grams de farina
-50 Grams de sucre
-1 Cullerada de mantega
-2 plàtans
-2 ous
-canyella
-sal
-Pebre
-oli d'oliva
-1 Culleradeta de llevat
-Julivert
Escalfem el forn a 180 graus.
Posem en una paella la mantega, els plàtans tallats i una mica de canyella, ho deixem fer una mica. Reservem.
En un bol batem els ous amb el sucre, la farina i la cullerada de llevat, finalment ho barregem amb els plàtans. Ho posem en un motlle i ho posem al forn uns 10-12 minuts, fins que veiem que agafa color.
En una paella amb poc oli posem les cebes i el porro, a foc suau que vagin agafant color, afegim els xampinyons o bolets que vulguem, posem sal i pebre.
Quan ja ho tinguem fet reservem.
El salmó ho passarem per la planxa amb poc oli.
Anem a muntar el plat per servir.
Posem un tros del pa de pessic de plàtans, a sobre la barreja de ceba, porro i xampinyons, i per acabar el plat el salmó i una mica de julivert picat o cibulet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.