Fa temps vaig penjar una recepta, aquesta l'he "millorat". Les faig de la forma més senzilla, un sofregit, carn de primera de porc i vedella, al 50%, i els ingredients principals ... temps i afecte.
Ingredients
-250 Grams de Carn de vedella picada
-250 Grams de carn de porc picada
-1 Ceba
-1 Gra d'all
-3 tomàquets
-1 Got d'aigua o brou
-sal
-pebre
-farigola
-una mica de pa ratllat o molla de pa mullada en llet
-1 ou
-Oli d'oliva
-Farina
-Julivert
Barrejarem la carn picada amb una mica de sal, pebre, julivert picat, la molla de pa mullada en llet, o 2 cullerades de pa ratllat i l'ou.
Quan ho tinguem ben barrejat fem les boles i les passem per la farina, fregim en oli calent. Reservem.
Piquem la ceba, ben picada, i la dent d'all i el sofregim en oli, quan quedi transparent afegirem els tomàquets també tallats petits, ho deixem sofregir fins que el tomàquet quedi molt fet.
Posem llavors les mandonguilles i el got d'aigua o brou, rectifiquem de sal y una miqueta de farigola.
Ho deixem coure uns 10 minuts ... i llest per servir.
Nosaltres l'acompanyem d'alguna verdura al vapor o arròs blanc llarg que acompanya molt bé amb aquest tipus de plats.
L'èxit d'aquesta recepta a casa està assegurat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.