Una altra de les receptes que
vaig fer, i que es
van esborrar les fotos ...
més horror!! van
ser les galetes de Nadal .. amb lo bé que m'havien
quedat els ninots
de gingebre i les estrelles
.. amb el seu glacejat
i tot ... en fi ...
Ja tinc en aquest bloc diverses receptes de galetes, aquesta hi ha alguna cosa diferent, la massa queda molt fina i es treballa bé, així que és interessant tenir diverses receptes i fer-les en funció de les formes que li anem a donar a les galetes.
Ja tinc en aquest bloc diverses receptes de galetes, aquesta hi ha alguna cosa diferent, la massa queda molt fina i es treballa bé, així que és interessant tenir diverses receptes i fer-les en funció de les formes que li anem a donar a les galetes.
Ingredients.
-125 grams de sucre glas
-125 grams de mantega
-1 ou
-375 grams de farina
- 1 cullerada essència de vainilla
Hem de tenir, com sempre que fem galetes,
la mantega a temperatura ambient, toveta però
no desfeta.
Batem la mantega fins que ens
quedi blanca, i
anem afegint el
sucre glas, a poc a poc.
Afegim també l'ou, sense deixar de batre, l'essència de vainilla i per últim la farina tamisada, anem afegint farina i batent que ens quedi una massa ben fina.
Amb aquesta massa fem una bola i l'emboliquem en film.
La fiquem a la nevera al menys 1 hora.
La traiem de la nevera la estenem amb un corró, si volem que ens quedi ben estesa és millor fer-ho entre dues fulles de paper de forn, així ens quedarà perfecta
Afegim també l'ou, sense deixar de batre, l'essència de vainilla i per últim la farina tamisada, anem afegint farina i batent que ens quedi una massa ben fina.
Amb aquesta massa fem una bola i l'emboliquem en film.
La fiquem a la nevera al menys 1 hora.
La traiem de la nevera la estenem amb un corró, si volem que ens quedi ben estesa és millor fer-ho entre dues fulles de paper de forn, així ens quedarà perfecta
Si ens ha perdut una mica
de textura la massa, ha d'estar ben freda,
després d'estendre-la hem de tornar a posar
a la nevera.
Tallem amb les plantilles les galeta i les posem al forn a 180 graus fins que ens quedin una mica daurades.
Tallem amb les plantilles les galeta i les posem al forn a 180 graus fins que ens quedin una mica daurades.
Quina pena les fotos!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.