La recepta és del bloc l'exquisit.
A la recepta original aquest pastís anava en porcions, jo ho vaig fer sencer amb un motlle allargat, va quedar molt bo, amb la seva crema cremada, que sempre és un èxit a casa, i el seu pa de pessic fi amb gust, molt lleuger, a cafè
A la recepta original aquest pastís anava en porcions, jo ho vaig fer sencer amb un motlle allargat, va quedar molt bo, amb la seva crema cremada, que sempre és un èxit a casa, i el seu pa de pessic fi amb gust, molt lleuger, a cafè
Ingredients.
.
Per al pa de pessic
- 40 grams de mantega
-1 cullerada de sucre avainillat
-2 ous
-80 grams de farina
-1 cullerada de llevat en pols
-30 ml de cafe
Per a la crema
-250 ml de llet
-2 cullerades de maizena
-50 grmas de sucre
-3 rovells d’ou
-Pell de llimona, una branca de canyella, o una branca de vainilla
Primer preparem la base.
Batem la mantega tova, a temperatura ambient amb el sucre i el sucre avainillat.
Quan aquest bé batut afegim els ous i seguim batent, incorporem la farina i el llevat, i el cafè no calent.
Batem la mantega tova, a temperatura ambient amb el sucre i el sucre avainillat.
Quan aquest bé batut afegim els ous i seguim batent, incorporem la farina i el llevat, i el cafè no calent.
Ho posem en un motlle per forn, introduïm al forn calent a 170 graus uns 10 minuts.
Mentre de fa el pa de pessic preparem una crema, potser no us doni temps, així que la llet s'ha de posar a escalfar abans per fer una cosa seguida de l'altra.
Mentre de fa el pa de pessic preparem una crema, potser no us doni temps, així que la llet s'ha de posar a escalfar abans per fer una cosa seguida de l'altra.
Posem una mica de llet en un recipient i diluïm la maizena i els rovells d'ou.
La resta de la llet la posem a escalfar juntament amb el sucre i l'aroma que li vulguem donar, pell de llimona, o canyella, o vainilla.
Quan la llet comenci a bullir retirem l'aroma, i la separem del foc, li anem afegint la barreja que havíem reservat i batem bé, tornem a posar al foc fins que torni a bullir.
Retirem.
Traiem el pa de pessic del forn i li posem la crema a sobre, que ens quedi ben distribuïda, i tornem a posar el forn uns 20 minuts més.
La traiem del forn i la deixem refredar.
Després empolvorem amb sucre i la cremem, com la crema catalana.
Encara que sembli una mica complicada aquesta recepta és, molt fàcil, són els dos passos, del pa de pessic, senzill, i la crema típica.
La resta de la llet la posem a escalfar juntament amb el sucre i l'aroma que li vulguem donar, pell de llimona, o canyella, o vainilla.
Quan la llet comenci a bullir retirem l'aroma, i la separem del foc, li anem afegint la barreja que havíem reservat i batem bé, tornem a posar al foc fins que torni a bullir.
Retirem.
Traiem el pa de pessic del forn i li posem la crema a sobre, que ens quedi ben distribuïda, i tornem a posar el forn uns 20 minuts més.
La traiem del forn i la deixem refredar.
Després empolvorem amb sucre i la cremem, com la crema catalana.
Encara que sembli una mica complicada aquesta recepta és, molt fàcil, són els dos passos, del pa de pessic, senzill, i la crema típica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.