Aquesta recepta és del bloc l'exquisit.
A casa, crec que com en totes les cases on hi ha nens, les mandonguilles agraden molt, i com també els agrada molt la mostassa he pensat que podia fer aquesta recepta per veure que passa, l'hem acompanyat d'arròs.
Ingredients.
-500 grams. carn picada vedella / porc
-2 cullerades de pa ratllat
-1 ou
-Farina
-100 ml de caldo o aigua
-50 grams. mantega
-50 grams. mostassa a l'antiga
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva
-3 cullerades de iogurt grec
- Nou moscada
-Gingebre
-Orenga
-Julivert
Barregem la carn picada amb el pa ratllat, l'ou, el iogurt, les espècies una mica de julivert picat, Sal i pebre.
Donem forma de les mandonguilles,s'enganxen a les mans, però el truc és mullar les mans, i així segur no se'ns enganxaran.
Posem la mantega en una paella ui daureu les mandonguilles.
Quan estan ben daurades hi afegim 100 ml de brou, o aigua, i les deixem coure uns 10 minuts.
Retirem les mandonguilles i en el brou que queda posem la mostassa, i ho barregem bé, tornem a posar les mandonguilles i ja les podem servir ben calentes ..
A casa, crec que com en totes les cases on hi ha nens, les mandonguilles agraden molt, i com també els agrada molt la mostassa he pensat que podia fer aquesta recepta per veure que passa, l'hem acompanyat d'arròs.
Ingredients.
-500 grams. carn picada vedella / porc
-2 cullerades de pa ratllat
-1 ou
-Farina
-100 ml de caldo o aigua
-50 grams. mantega
-50 grams. mostassa a l'antiga
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva
-3 cullerades de iogurt grec
- Nou moscada
-Gingebre
-Orenga
-Julivert
Barregem la carn picada amb el pa ratllat, l'ou, el iogurt, les espècies una mica de julivert picat, Sal i pebre.
Donem forma de les mandonguilles,s'enganxen a les mans, però el truc és mullar les mans, i així segur no se'ns enganxaran.
Posem la mantega en una paella ui daureu les mandonguilles.
Quan estan ben daurades hi afegim 100 ml de brou, o aigua, i les deixem coure uns 10 minuts.
Retirem les mandonguilles i en el brou que queda posem la mostassa, i ho barregem bé, tornem a posar les mandonguilles i ja les podem servir ben calentes ..
Lucia muy buenas te han quedado y además la fuente de la receta de un blog de confianza en todo lo que hace¡
ResponEliminaPeto
Lucía: qué buenas deben estar. Me ha gustado el detalle de ponerle yogur a la carne.
ResponEliminaUn besito