Aquest bescuit ha quedat molt suau amb un toc de canyella bo, bo.
Estava molt millor d'un dia per l'altre, el màgic de casa és que duri per que normalment no sol quedar, però com aquest cap de setmana actuava el Martí Dissabte i Diumenge hem passat hores fora de casa ... i és que veure el Martí pujat sobre l'escenari és increïble! se sap el paper perfectament i ho fa molt bé, així que ja són dos els artistes de la família!
Estava molt millor d'un dia per l'altre, el màgic de casa és que duri per que normalment no sol quedar, però com aquest cap de setmana actuava el Martí Dissabte i Diumenge hem passat hores fora de casa ... i és que veure el Martí pujat sobre l'escenari és increïble! se sap el paper perfectament i ho fa molt bé, així que ja són dos els artistes de la família!
Martí ets molt gran i tot el que et proposis ho aconseguiràs amb el teu esforç i les ganes de fer les coses bé, t'has superat a tu mateix i has tingut la teva recompensa ... i ens anem fer l'ESO ... campió!
Del bloc Cocinerando
Ingredients.
Ingredients.
-180 grams de farina
- 150 grams sucre
-2 ous
-90 ml oli d'oliva suau o de girasol
-160 grams puré de carbassa ( cuita al vapor o al microones)
-100 grams xips de xocolata
-1/2 sobre de llevat en pols
-1 culleradeta de bicarbonat
-1 culleradeta de canyella
-1 culleradeta de gingebre
- 150 grams sucre
-2 ous
-90 ml oli d'oliva suau o de girasol
-160 grams puré de carbassa ( cuita al vapor o al microones)
-100 grams xips de xocolata
-1/2 sobre de llevat en pols
-1 culleradeta de bicarbonat
-1 culleradeta de canyella
-1 culleradeta de gingebre
- 1 pessic de sal.
Batem els ous amb el sucre amb unes varetes fins esponjar.,
Anem afegint poc a pocxo l'oli sense deixar de batre.
Anem afegint el puré de carbassa i finalment la farina tamisada barrejada amb les espècies, sal, llevat i bicarbonat.
Per últim afegim els xips de xocolata, barregem amb un cullerot i bolquem en un motlle enfarinat o amb un paper especial.
El introduïm al forn calent a 180 graus uns 40 minuts.
Traiem i deixem refredar una mica abans de desmotllar.
És un pa de pessic que esta molt millor d'un dia per l'altre.
Anem afegint el puré de carbassa i finalment la farina tamisada barrejada amb les espècies, sal, llevat i bicarbonat.
Per últim afegim els xips de xocolata, barregem amb un cullerot i bolquem en un motlle enfarinat o amb un paper especial.
El introduïm al forn calent a 180 graus uns 40 minuts.
Traiem i deixem refredar una mica abans de desmotllar.
És un pa de pessic que esta molt millor d'un dia per l'altre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.