Jo no sé com feu la compra vosaltres.
Jo tinc dos mètodes que aplico segons tinc el dia ... un és fer una llista pensant en una recepta que he vist, i l'altre mètode és comprar una cosa que veig i m'agrada i després ja pensaré que faig amb aquests ingredients.
Això és el que em pasar l'altre dia.
Vaig veure al mercat un Rap molt fresc, i bé de preu i vaig pensar: Compra'l, i després ja veurem.
Quina casualitat que em trobo amb una recepta de rap amb cigrons .. genial, perquè havia anat al graner de Travessera de Gràcia a comprar cigrons saüc .
Jo tinc dos mètodes que aplico segons tinc el dia ... un és fer una llista pensant en una recepta que he vist, i l'altre mètode és comprar una cosa que veig i m'agrada i després ja pensaré que faig amb aquests ingredients.
Això és el que em pasar l'altre dia.
Vaig veure al mercat un Rap molt fresc, i bé de preu i vaig pensar: Compra'l, i després ja veurem.
Quina casualitat que em trobo amb una recepta de rap amb cigrons .. genial, perquè havia anat al graner de Travessera de Gràcia a comprar cigrons saüc .
Ingredients
-300 grams de cigrons
-1 porro
-1 pastanaga gran
-3 patates
-Rap fresc
-Oli d'oliva
-Sal
-Julivert
Primer posem en remull els cigrons amb aigua calenta i sal.
Els deixem en remull d'un dia per l'altre i després cal coure'ls a mínim 2 hores amb sal, o menys temps si és en olla exprés
En una cassola amb una mica d'oli posem el porro i la pastanaga tallades molt petites, anem deixant que es faci a poc a poc fins que ens quedi ben fet.
Tallem les patates a trossets petits, posem brou i cigrons sobre del porro i la pastanaga i afegim les patates.
Bullim fins que les patates estiguin cuites, uns 15-20 minuts i en els últims dos minuts posem els trossos de rap.
Per servir-ho fem una barreja de julivert picat i oli i posem una mica per sobre.
Tallem les patates a trossets petits, posem brou i cigrons sobre del porro i la pastanaga i afegim les patates.
Bullim fins que les patates estiguin cuites, uns 15-20 minuts i en els últims dos minuts posem els trossos de rap.
Per servir-ho fem una barreja de julivert picat i oli i posem una mica per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.